Dunlopillo kontinentalseng

Når du vælger en seng fra Dunlopillo får din krop en masse fordele om natten - Alle Dunlopillos madrasser er i dag opdelt med 7 komfortzoner, som er skabt for at din ryg og skuldre med sikkerhed vil blive støttet korrekt. Materialerne er øko-tex godkendt og det naturlige latex-skum forhindrer husstøvmider og er allergi-venligt. Madrasserne i serierne Pure og Passion er topkvalitet latex med 80% naturlatex og 20% syntetisk latex. Den bedste kvalitet fra Dunlopillo.

Hos Bolighuset giver vi dig ombytningsret af madrassen, du har muligheden for at vælge en anden hårdhed af latex madrassen indenfor 60 dage - det koster kun 500,- pr. madras.

Om Dunlopillo kontinentalseng


Dunlopillo er en sengeproducent med utrolig stor erfaring, der startede med at producere madrasser for snart 100 år siden. En Dunlopillo seng er håndlavet af dygtige og erfarne produktionsmedarbejdere, der både finsliber, samler og kvalitetssikrer sengene. Det gode håndværk er selvfølgelig også mestret i Dunlopillo kontinentalsenge, hvor der er fokus på hver enkelt detalje.

En kontinentalseng er bygget op af tre hovedelementer, som indebærer en base, en madras og en topmadras. I en Dunlopillo kontinentalseng er der indlagt et ekstra komfortlag, så du får den ultimative komfort hver nat. De to madrasser i en Dunlopillo kontinentalseng er samlet i et madrasbetræk, så du stadig opnår et samlet og simpelt look, selvom madrasserne i hver side vælges med individuel fasthed.

Madrasserne i en Dunlopillo seng er fremstillet i det unikke naturlatex fra gummitræer, som er enormt fleksibelt og tager form efter kroppens konturer.  Madrasser i naturlatex er utrolig åndbare, og giver et fantastisk sengeklima uanset årstid. De er desuden afvisende over for bakterier og husstøvmider, så du får et sundt sovemiljø. Med en Dunlopillo kontinentalseng er du altså sikret de bedste materialer, den maksimale komfort og muligheden for at tilpasse søvnoplevelsen til den enkelte lidt ekstra.

Vores udvalg af Dunlopillo kontinentalsenge


Hos Bolighuset finder du to forskellige modeller af Dunlopillo kontinentalsenge: Passion og Pure.

Dunlopillo Passion Kontinental er kendetegnet ved, at den nederste del består af et ekstra 3 cm komfortlag samt 15 cm pocketfjedre. Dunlopillo Pure Kontinental er opbygget med en 16 cm naturlatex kerne og 5 cm komfortlag. På begge modeller er de to madrasser i sengen samlet i et madrasbetræk, så du kan få den individuelle fasthed, uden at det går på kompromis med det elegante udseende.

Du kan vælge din Dunlopillo topmadras i fem forskellige varianter, så den passer til dit individuelle behov. Alle topmadrasser indeholder Hollowfibre, som gør at topmadrassen holder sin form, fugtbalancen optimeres og luftcirkulationen forøges.

Uanset om du vælger en Dunlopillo Passion kontinentalseng eller Pure modellen får du en seng hvor komfort, design og kvalitet går hånd i hånd. Du kan desuden vælge frit mellem de fem smukke sengegavle og fire forskellige stofvarianter, så du kan opnå det look på din nye Dunlopillo kontinentalseng, der matcher dit soveværelse bedst. Udover det findes Dunlopillo kontinentalseng i flere forskellige størrelser. Den mindste på 140x200 cm og den største på 180x210 cm

Derfor skal du vælge en kontinentalseng fra Dunlopillo


Dunlopillo senge har været et populært valg i mange år, med en Dunlopillo Continentalseng får du en masse fordele:

Naturligt materiale.
Dunlopillo benytter kun de bedste materialer, som naturen selv producerer.

Kvalitet forpligter.
Derfor får du altid 15 års garanti på Dunlopillo madrasser.

Åndbarhed.
Dunlopillo madrasser er skabt af åndbare naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt.

Allergivenlig.
Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle Dunlopillo madrasser helt i gennem naturlige og allergivenlige.

Syv komfortzoner.
Dunlopillo madrasser kommer med syv unikke zoner og er skabt, så de naturligt former sig efter din krop.

Med en kontinentalseng fra Dunlopillo er du sikret god søvn hele natten og hele året. Du får den fulde oplevelse når det kommer til stil og komfort, hvor alle de gode egenskaber fra de unikke madrasser vil skinne igennem. Dine individuelle behov vil med garanti blive opfyldt både når det kommer til sengens udtryk, men selvfølgelig også komforten. Gå på opdagelse og find din nye Dunlopillo kontinentalseng hos Bolighuset.