Dunlopillo topmadras

Når du vælger at investere i  en topmadras fra Dunlopillo giver du dig selv gaven at ligge på rene, øko-certificerede naturmaterialer som tilpasser sig perfekt efter din krop, så du kan sove trygt og godt.  Alle Dunlopillo topmadrasser indeholder Hollowfibre i betrækket som giver langt bedre luftcirkulation og fugtbalance end både f.eks strikket betræk og bambusfibre. Dunlopillo topmadrasserne kan vælges med Cool betræk som virker kølende, hvis du selv får det varmt. Gå på opdagelse i udvalget og find din nye Dunlopillo topmadras hos os.  

Om Dunlopillo topmadras


En Dunlopillo madras er i sig selv helt fantastisk, men med en Dunlopillo topmadras kan du virkelig få sat prikken over i’et når det gælder komfort. Samtidig vil topmadrassen også være med til at beskytte din Dunlopillo madras, hvis du skulle være uheldig at spilde, og du kan dermed forlænge din levetiden på din madras. Dunlopillo topmadrasser er fremstillet i naturlatex, og har en utrolig høj kvalitet. Du vil komme til at sove som en drøm nat efter nat.

Udover det er en Dunlopillo latex madras særdeles allergivenlig, fordi bakterier, svamp, skimmel og husstøvmider ikke kan trives i materialet. Samtidig kan kernen i en Dunlopillo topmadras håndvaskes, og betrækket kan tages af og vaskes i vaskemaskine ved 60 grader, så du kan holde hygiejnen i top. Uanset hvilken topmadras fra Dunlopillo du vælger består de alle af Hollowfibre, som er medvirkende til at madrassen holder deres form utrolig godt over tid, samtidig med at fugtbalancen optimeres og luftcirkulationen øges.

Vores udvalg af Dunlopillo topmadras


Fra Dunlopillo finder du topmadrasser til forskellige behov og i forskellige størrelser. Du finder blandt andet Dunlopillo Supreme Cool topmadras, som er temperaturregulerende, og sørger for at lede fugt væk. Effekten fra Dunlopillo Cool aktiveres først når temperaturen øges og sikrer dermed, at det ikke bliver for varmt at have dyne på eller ligge samme sted.

Du kan vælge din topmadras i mange forskellige bredder og længder, så uanset om du ønsker en Dunlopillo topmadras i 180x200 til din dobbeltseng eller en mindre Dunlopillo topmadras i 90x200 findes de her hos os. Bredden kan vælges mellem 80 til 180 cm, og længden kan fås op til 210 cm. Du finder også Dunlopillo topmadras specielt udviklet til elevationssenge, så hver enkel side af sengen kan hæves uden problemer.

Derfor skal du vælge en topmadras fra Dunlopillo


En topmadras fra Dunlopillo er ikke bare en topmadras. Ønsker du bedre komfort er en Dunlopillo topmadras helt sikkert noget for dig, og med udvalget af Dunlopillo topmadras til forskellige behov og i forskellige størrelser er der noget til enhver der gerne vil have en mere optimal nattesøvn.