Keep by Hammel

Keep by Hammel er en eksklusiv serie fra Hammel Furniture designet af det danske designteam Steffensen & Würtz. Keep by Hammel er produceret på Hammel Furnitures egen fabrik i Danmark, hvor kvalitet og design er i fokus. Keep er lavet i et moderne og tidsløst design, der tager sig let og elegant ud i hjemmet. Møblerne passer perfekt ind i hjemmet, samt sammen med den skandinaviske stil. Det er kun fantasien der sætter grænser for de mange muligheder, idet Keep by Hammel kan bruges i mange af hjemmets rum.

Keep by Hammel er en luksuriøs serie af møbler med smukke og karakteristiske detaljer. Keep er en fleksibel møbelserie, som giver dig mulighed for at designe og sammensætte dit eget møbel lige som du ønsker det. Keep by Hammel er en serie af møbler, karakteriseret ved en overskuelig og ren geometri, afrundede former og rene linjer som ikke afbrydes af greb. Dette gør at Keep er en serie der adskiller sig fra mange andre, idet Keep by Hammel er en helt unik serie af møbler.

Keep by Hammel fås i flere størrelser og varianter, som passer perfekt sammen med resten af de fine møbler til hjemmet fra danske Hammel Furniture. Se hele sortimentet på hjemmesiden.