Loungemøbler

I en stue er det vigtigt at skabe en indbydende atmosfære, hvor både du og dine gæster kan føle jer hjemme og slappe af. Loungemøbler kan hjælpe dig med at opnå dette, da de er designet med henblik på at skabe en afslappet og hyggelig stemning. Derudover kan loungemøbler i stuen også fungere som et æstetisk og funktionelt element, der bidrager til rummets helhed og harmoni.

For at finde de perfekte loungemøbler til din stue, bør du overveje, hvilken stil og hvilke farver, der passer bedst til din eksisterende indretning. Hvis du foretrækker et klassisk udtryk, kan du vælge loungemøbler i neutrale farver og tidløse materialer som læder, træ eller stof. Hvis du derimod ønsker et mere moderne og personligt touch, kan du vælge loungemøbler i livlige farver og nyskabende designs. Fælles for alle de lækre loungemøbler, er at de er gode at slænge sig i og har optimal komfort. Vi tilbyder både loungestole, loungesofaer og daybeds, så du kan komme i mål med at indrette en enestående lounge, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Indendørs loungemøbler giver en afslappet atmosfære


Vil du gerne skabe en indendørs oase, hvor der er plads til afslapning, hygge og samvær med familie og venner? Eller har du et hjørne i boligen, som er uindrettet og trænger til nyt liv? Så er et loungeområde måske noget for dig.

En lounge giver anledning hyggelige samtaler, ren afslapning og en velfortjent pause i hverdagen. Vi tilbyder et stort udvalg af indendørs loungemøbler fra kendte brands som by Lassen, House Nordic og Rowico. Heriblandt finder du også den elegante Theo loungestol, som tilføjer et strejf af stil og komfort.

Fra by Lassen finder du mange møbler som er oplagte til en lounge. Heriblandt den ikoniske lænestol ‘Den Trætte Mand’ og den komfortable ‘Mingle’ sofa, som har et omfavnende design, der er svært at løsrive sig fra igen.

Fælles for alle møbler her på siden, er den høje kvalitet, de gode materialer og stilfulde udtryk.

Stole, sofaer og borde til dit loungeområde


Hos Bolighuset kan du finde alle de lækre loungemøbler du behøver, for at skabe præcis den atmosfære du går og drømmer om. Vi tilbyder både loungestole til indendørs brug, lækre loungesofaer og smukke borde.

En indendørs loungesofa er oplagt, hvis du har et større område, som du gerne vil forvandle til en indbydende lounge. Det kan være du vil omdanne stuen eller har et rum til overs i boligen.

Indendørs loungesofaer kommer i mange forskellige varianter, og der findes derfor en model til ethvert behov. Uanset om det er en stor hjørnesofa, en smuk 2 personers sofa eller en chaiselounge sofa, som du er på udkig efter.

En lounge behøver dog ikke fylde så meget. Du kan sagtens opnå den samme rolige og stemningsfyldte atmosfære på mindre plads. Det kan være med en komfortabel lænestol i hjørnet, et par smukke loungestole og et lille bord eller en tidsaktuel daybed.

I udvalget har vi møbler til enhver smag, og du kan derfor nemt finde noget der matcher din stil. Uanset om du er mest til de rå og sorte loungemøbler, de klassiske læder møbler, det bløde stof eller smukke loungemøbler i træ.

Loungemøbler på kontor - det uformelle område på arbejdspladsen


Loungemøbler er ikke kun forbeholdt den private bolig. På arbejdspladsen kan det være en god ide, at have et uformelt område, hvor kollegaer kan sparre med hinanden over en kop kaffe eller blot holde en lille pause.

Skab virksomhedens lækre hyggekrog med loungemøbler, som vil være til stor glæde for både medarbejdere og gæster. På siden finder du mange gode bud på loungemøbler til kontoret, som er stilsikre samtidig med at de lever op til de funktionelle krav på arbejdspladsen.

Et loungeområde er også oplagt på hoteller, restauranter og i saloner, da det giver en behagelig venteplads til gæsterne.  

Ofte stillede spørgsmål


Hvad er en lounge?
En lounge er i alt sin enkelhed et område, hvor man sidder komfortabelt og kan slappe af. Området skal gerne have en afslappet og nærmest hjemlig atmosfære. Man kan have en lounge i både offentlige og private rum. Hos restauranter og hoteller, vil det typisk være her man opholder sig mens man venter eller nyder en kold drink.

Hvordan vælger jeg en lounge stol?
Når du skal vælge en lounge stol er det vigtigt at tage højde for komforten. Hele essen med loungemøbler er nemlig, at du skal kunne slappe af og det kan du naturligvis bedst, hvis du sidder godt. Det er meget individuelt, hvilken slags stol man sidder bedst i. Det kan derfor være en fordel at prøve den i vores butik inden køb.

Hvordan vedligeholdes loungemøbler?
Indendørs loungemøbler vedligeholdes ligesom andre møbler du har i hjemmet. Hvordan det konkret er, kommer helt an på, hvilket materiale møblet er fremstillet i. Stof bør altid imprægneres, så det er bedst muligt beskyttet mod snavs og pletter. Har dit loungemøbel træstel, så er det en god ide at give det olie en gang imellem.