Stressless® office

Mangler du kontorstolen, der kan fuldende dit kontor? Så behøver du ikke at lede længere. Her på siden finder du vores udvalg af Stressless Office, som byder på kontorstole i allerhøjeste kvalitet. Med en Stressless® kontorstol er det slut med at sidde ukomfortabelt. Stressless® kontorstolene kan designes præcis, som du ønsker den. Du kan både vælge betræk, farve på betrækket og farve på stellet. På den måde kan du designe en Stressless® kontorstol, som passer perfekt ind på dit kontor.

Ønsker du at opleve, hvordan man sidder i en Stressless® kontorstol inden et eventuelt køb? Så skal du være velkommen i butikken i Ringkøbing. Kontakt os gerne inden, da vi ikke har alle Stressless kontorstolene til udstilling i butikken.

Stressless® kontorstole


Stressless® laver møbler med materialer af højeste kvalitet, miljøvenlig processer og kompromisløs fokus på komfort, som man vil få glæde og gavn af i mange år. Fra avancerede fjedre til skummaterialer, der former sig efter kroppen, er alle dele af Stressless® kontorstolene nøje gennemtænkt og samlet for at give dig den ypperste siddekomfort.

Møbler skal opfylde mange krav: de skal være komfortable, smukke, funktionelle og nu også intelligente. Det er ikke længere nok, at et møbel ser flot og moderne ud. Det skal også rumme nogle egenskaber, som gør den unik. Det må man sige, at en Stressless® kontorstol rummer. Stressless® kontorstole er fremstillet med funktionelle egenskaber i et ergonomisk perspektiv, som gør en Stressless® kontorstol perfekt som kontorstol i hjemmekontoret.Øg komforten og effektiviteten på hjemmekontoret


Intet er bedre end god støtte for en optimal siddestilling. Stressless® kontorstolene er udstyret med en blød dæmpning og en unik støtte, som hjælper med at bevare effektiviteten og at fokusere på arbejdsopgaverne. Få mest muligt ud af den tid du bruger på dit hjemmekontor med en ergonomisk kontorstol. Ergonomiske kontorstole er kendetegnet ved, at de kan indstilles til forskellige siddestillinger. Derved kan man opnå en optimal støtte til ryggen og lænden. På den måde undgår man uheldige arbejdspositioner, der med tiden vil medføre gener i kroppen. Det er individuelt, hvordan en god arbejdsstilling er fra person til person og derfor kan det godt betale sig at investere i en Stressless® kontorstol, da skummet i stolen former sig efter din krop. Stressless® kontorstolen kan altså derfor tilpasses din krop, så du opnår en god arbejdsstilling.Vælg den rigtige kontorstol


Når du skal vælge den rette Stressless® kontorstol, er der flere elementer, du bør få afklaret inden købet, så du får den helt rigtige Stressless® kontorstol. Det kan være en god idé at finde ud af, hvilken type kontorstol der passer til din stil og indretning. Herunder om Stressless® kontorstolen skal have et højt eller lavt ryglæn, om den skal være med eller uden armlæn og hvilket materiale og hvilken farve kontorstolen skal have. Når du skal vælge din Stressless® kontorstol bør du både have ergonomi og design med i dine overvejelser, da både siddestilling og stolens udtryk har en betydning for dig og din indretning. Stressless® kontorstole har et unikt og tidløst design, som passer ind i ethvert hjem. Du skal derfor bare vælge det betræk og den farve du ønsker stolen i, for at den passer perfekt ind på hjemmekontoret.Køb din Stressless® kontorstol hos Bolighuset


Har du forelsket dig i en Stressless® kontorstol? Det kan vi godt forstå. Stressless® kontorstolene yder en fantastisk komfort og er samtidig en fryd for øjet. De flotte og funktionelle kontorstole vil både pryde i indretningen samtidig med, at de vil give dig en god komfort og støtte. Faktisk giver kontorstolene så god komfort og støtte, at du sagtens vil kunne sidde i en Stressless® kontorstol en hel arbejdsdag uden problemer. Når du køber dine møbler hos os er du garanteret den bedst mulige service af vores kompetente og smilende medarbejdere. Vi kan til enhver tid hjælpe og guide dig i retningen af den perfekte Stressless® kontorstol, så du kan få en Stressless® kontorstol, som både passer til dig og din krop samt din bolig.Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Stressless® kontorstole lavet af?

Stressless® kontorstole er fremstillet af materialer i høj kvalitet. Stressless® laver selv understellet til stolene. Understellet bliver svøbt i skum, som former sig efter kroppen for at give mest mulig optimal støtte og komfort. Stressless® kontorstolene kan enten blive betrukket med ægte læder eller stof, som giver det sidste finish på den gode komfort og støtte.Hvordan hjælper Stressless® kontorstole med at øge effektiviteten?

Stressless® kontorstolene er designet med ergonomi i tankerne og med en unik støtte til ryg og nakke for at hjælpe med at bevare en optimal siddestilling. En optimal siddestilling kan hjælpe på koncentrationen og dermed øge effektiviteten og fokusset på arbejdsopgaverne.Hvordan kan jeg finde den rigtige Stressless® kontorstol til mig?

For at finde den rigtige Stressless® kontorstol, bør man i første omgang overveje, hvilken størrelse, stolen skal have. Du bør også overveje, hvilke ergonomiske fordele, kontorstolen har og hvilke materialer kontorstolen er lavet af. Derudover kan du også overveje, hvilket design kontorstolen skal have, for at opfylde dine behov til komfort og hvordan den skal indgå i indretningen.Hvad er unikt ved Stressless® kontorstole?

Det unikke ved Stressless® kontorstolene måden hvorpå ergonomi er styrende for komforten og støtten. Ergonomien sikrer gode siddestillinger, så man undgår uhensigtsmæssige siddestillinger og dermed mindsker man muligheden for gener i kroppen. Stressless® er kendetegnet ved godt håndværk og enestående komfort, som man kan nyde godt af i mange år.